Engelse en Nederlandse taaltraining voor bedrijven en particulieren.

Over uw docente

Foto van Hetty

Hetty van der Sijp is een zelfstandige taaltrainer in de Engelse en Nederlandse (NT2) taal, die opdrachten aanneemt van bedrijven, particulieren, universiteiten en hogescholen in de regio Twente.

Hetty studeerde af aan de Nieuwe Lerarenopleiding in Delft, Nederland, en zette haar studie voort aan de universiteit van Aberdeen, Schotland. Gedurende de afgelopen 41 jaar heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan in het doceren van vreemde talen aan kleine groepen en in één-op-één situaties.

Hetty startte haar onderwijscarrière in het Verenigd Koninkrijk, waar ze 24 jaar gewoond heeft. Als gevolg van dit lange verblijf zijn haar Engelse taalkennis- en vaardigheid van hoog niveau, zodat ze u uitstekende kwaliteit kan aanbieden.

Tijdens haar werkzaamheden op scholen en instituten onderzocht en experimenteerde Hetty met methodes en technieken die ervoor zorgen dat het leren van een vreemde taal een plezierige, stimulerende en creatieve activiteit is. Ze is ervan overtuigd dat het leren van een nieuwe taal het beste resultaat oplevert als er een optimale interactie plaats vindt tussen de cursist en de docent. Daarom werkt ze met levendige voorbeelden uit de praktijk en haakt in op de ervaringen van de cursist. Ze gebruikt waardevolle oefeningen die ervoor zorgen dat de cursist steeds geïnteresseerd blijft en de taal in korte tijd zelfstandig en met zelfvertrouwen kan gebruiken.

Kort na haar terugkeer naar Nederland in 2005 richtte Hetty Ennef op, een bureau dat privé-trainingen in Engels en Nederlands als vreemde taal verzorgt voor bedrijven en particulieren. Dankzij de kleinschaligheid van haar onderneming kan ze doelgerichte, persoonlijke en goed betaalbare trainingen aanbieden, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en een scherpe focus op uw leerdoelen voorop staan. Hetty is betrouwbaar, eerlijk en respectvol naar de klant toe en neemt de belangen van haar cliënt ter harte.

Hetty’s lessen zijn interactief, praktisch, inventief en volledig gericht op u, de cursist. De koffie staat altijd klaar, en met een beetje geluk, samen met een zelfgebakken scone of brownie.

Welkom bij Ennef!

Content Copyright © Ennef 2006-2023 | Privacy statement
Hetty van der Sijp, Ennef, Marterstraat 73, 7559 AG Hengelo, Tel: 074 27 82 590 | KvK Twente: 08 15 00 69 | BTW: NL001328540B15