Engelse en Nederlandse taaltraining voor bedrijven en particulieren.

Engelse taaltraining voor bedrijven en particulieren.

“

…Tijdens de les wordt er veel aandacht aan je eigen leerproces geschonken en worden de zaken net zo lang herhaald en geoefend totdat je het echt begrijpt. Behalve dat mijn taalvaardigheid erop vooruit is gegaan, is ook mijn zelfverzekerheid met betrekking tot de Engelse taal enorm toegenomen…

”

Anne Hendriks
Enschede

Welkom bij Ennef!

Ennef verzorgt Engelse taaltrainingen voor bedrijven, instellingen, particulieren, studenten en het hoger onderwijs.

Ennef levert maatwerk:

De inhoud en vorm van de cursus worden speciaal voor u samengesteld volgens uw wensen en behoeften. Het niveau sluit aan op uw instapniveau.

Ennef is flexibel:

Één-op-één lessen of groepslessen op uw bedrijfslocatie of op de locatie van Ennef. U kiest wanneer, hoe vaak en hoe lang u de lessen wilt volgen.

Ennef levert kwaliteit:

De lessen worden verzorgd door een gediplomeerde docente met 38 jaar leservaring, waarvan 24 jaar in het Verenigd Koninkrijk opgedaan.

Ennef is effectief:

U leert snel spreken en schrijven in het alledaagse Engels door interactieve oefeningen met uw praktijksituaties als uitgangspunt.

Ennef motiveert:

Ennef is kleinschalig en betrokken. U krijgt veel persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer en een professionele werkomgeving.

Ennef levert resultaat:

Cursisten zijn zeer tevreden over hun resultaten en velen komen terug voor een vervolgcursus.

Content Copyright © Ennef 2006-2020 | Privacy statement
Hetty van der Sijp, Ennef, Marterstraat 73, 7559 AG Hengelo, Tel: 074 27 82 590 | KvK Twente: 08 15 00 69 | BTW: NL001328540B15